En oversikt

..for de som er for fulle til å huske. En oversikt over andre drikkeleker, som ikke tilbys på nettsiden.

Nr: Drikkelek:
1 Thunder/Låna Pengar
2 Børst
3 Terning. (Sang: Opus)
4 Pisk meg (sang)
5 Drikkelek sangene
6 Ingrids drikkelek (sang)
7 Mujaffas drikkelek (sang)
8 Hundre spm/kasteleken/pekeleken
9 Hvem skal ha drikke nå (sang)
10 Big Bad Wolf (sang, danselek)
11 Woah (sang, øyekontakt stirrelek)
12 Fuck the Dealer (kortspill)
13 69 (kortspill)
14 Ring of Fire (kortspill)
15 Waterfall (Sang forslag: ai ai ai)
16 Blå rose (kortspill. Regler: en person trekker et kort, feks 5, så skal det kortet bli sendt videre til den femte personen fra den som trakk, som må drikke 5 slurker (med klokken). Er kortet et bilde, så kan personen som trakk velge selv.
17 Fireball
18 Watermelon Sugar (sang, drikk når han synger "HIGH" - gjelder alle)
19 Bussen (kortspill)
20 Beer pong
21 Cage
22 Buffalo
23 Lapp i panna (Gjett hvem)/ Alias / Heads up
24 Anne spesialen. Sett på en alarm på selvvalgt tid som kun du vet om. Innen den timeren går må alle ha chugget glasset sitt, hvis de ikke har det må de chugge når alarmen går. Denne er perfekt til å ha i bakgrunnen istarten når dere bare heller vil snakke.
25 Solbrilleleken. Solbrillene er oppå panna på en utvalgt person, den utvalgte velger selv når de vil ta ned brillene til øynene. Men når personen velger å gjøre det er det om å gjøre å reagere raskest ved å fryse. Siste som legger merke til det/fryser må chugge, med sangteksten:
We like to drink with ____ (NAVN), cus ____ (NAVN) is our mate. And when we drink with ____ (NAVN) she/he gets it down at 8-7-6-5-4-3-2-1. Så tar den personen over brillene. Fin å ha som tillegslek under andre leker
26 6 minutes. Søk opp på spotify
27 Rattlin Bog
28 Finn "Whos most likely too" spørsmål (Eller ta spm fra hundre spm). Velg ut to personer som skal stå rygg mot rygg. En person leser opp spørsmålene. De utvalgte personene skal ta avgjørelse om spørsmålet er mest typisk seg selv, eller partneren. Er det mest typisk seg selv skal de løfte en arm, hvis det er mest typisk den andre løfter de ikke opp noe. Når de er enige drikker de to (Altså at begge personene har forskjellig svar), er de uenige drikker alle i rommet (At begge har løftet hver sin arm). Husk at de ikke skal se hva hverandre svarer.